Ekrem İmamoğlu duyurdu! Halk Market Türkiye'nin hizmetinde

Ekrem İmamoğlu duyurdu! Halk Market Türkiye'nin hizmetinde
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kooperatif ürünlerini halkla buluşturan Halk Market'in ülkenin dört bir yanına hizmet vermek üzere açıldığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda Halk Market'in hizmete açıldığını, "Halk Market ile üreticiyle sofranız arasında güzel bir köprü kuruyoruz." sözleriyle duyurdu.

İBB Halk Market ülkenin her yanından üretici kooperatiflerinin yöresel ürünlerini halkla buluşturacak. 800'ün üzerinde ürün çeşidi bulunan Halk Market'in İnternet sitesi üzerinden oluşturulan siparişler tercihe göre adrese teslim edilebilecek. 'Gel al' seçeneğini tercih eden vatandaşlarsa siparişlerini Beylikdüzü’nde bulunan ‘İBB Halk Market Deposu’ndan alabilecek.

7 BÖLGEDEN 60 KOOPERATİFLE İŞ BİRLİĞİ

İBB Halk Market, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSYÖN AŞ tarafından ülkenin her yanından üreticilerin ve kadın kooperatiflerinin ürettiği yöresel ürünleri uygun fiyatlarla vatandaşla buluşturmak üzere kuruldu.

Temel gıdadan, kozmetiğe, atıştırmalık ve kahvaltılık ürünlere geniş ürün yelpazesi olan Halk Martket için İBB İSYÖN AŞ Genel Müdürü Hamdi Arpa, yaklaşık 60 kooperatifle çalışıldığını belirterek, “Kendi tesislerimizde ürettiğimiz palamut lakerda, torik lakerda palamut tuzlama gibi su ürünleri de İBB Halk Balık markası ile satılıyor” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.