E-5’te olay! Aracın önünü kesip camını kırdı!

E-5’te olay! Aracın önünü kesip camını kırdı!
Trafikte yaşanan kavga anlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez bir aracın içinde bulunan üç kişi E-5’in ortasında başka bir aracın önünü keserek sürücüye saldırdı.

Olay, İstanbul’un Esenyurt mevkiinde D-100 Karayolu Beylikdüzü istikametinde meydana geldi. Haramidere yakınlarında akıcı trafikte iki araç sürücüsü bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede büyürken kavga eden araç sahiplerinden biri arabasını bir anda durdurarak diğer aracın önünü kesmek istedi. E-5’in ortasında duran araçtan üç kişi inerek diğer sürücüye saldırı girişiminde bulundu ancak şoför kaçmayı başardı.

Araçlar seyirlerine devam ederken biraz ileride araba bir kez daha durarak diğer araca saldırdı. Aracın içinden inen bir kişinin diğer aracın camını kırdığı görülürken, hemen arkalarından gelen başka bir arabanın içindeki bir yolcu görüntüleri cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Yoğun trafikte büyük tehlike yaratan ve diğer araç şoförüne saldırarak güvenlik tehdidi yaratan şahıslar hakkında resmi bir işlem uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oluyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.