Dr. Ömer Terzi aday adayı oldu

Dr. Ömer Terzi aday adayı oldu
31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlıklar için aday adayları ortaya çıkmaya devam ederken, Dr. Ömer Terzi de geçtiğimiz gün Beylikdüzü İlçe Başkanlığında aday adaylığı başvurusu yaptı.

CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığında adaylığını açıklayan Terzi, Beylikdüzü’nün Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olduğunu ve bütün gözlerin burada olduğunu belirtti. Beylikdüzü’nden çıkan her iyi çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olduğuna değinen Terzi, ‘Böylesine önemli işlere imza atan bir Beylikdüzü Belediyesi ve Belediye Başkanımız M. Murat Çalık ile birlikte yol yürümekten mutluluk duyacağım. Zira belediyemiz ve başkanımız o kadar önemli işlere imza attı ki, adeta tüm ülkeye örnek oldu. Özellikle deprem zamanında Beylikdüzü’nün harika bir kriz yönetimi yaparak tüm belediyelere örnek olduğunu ifade etmek isterim. Bu sebeple böylesine başarılı işlere imza atan bir yönetimin içinde olmak ve sahip olduğum deneyimlerimi burada yaşayan her bir insanımız için faydaya dönüştürmek benim asıl amacımdır” dedi.

Terzi, bu örnek ilçeye katkı sağlamak istediği için yola çıktığını ifade ederken, nitelikli kadrolarla başarılı olunabileceğinin de altını çizdi. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş Terzi’ye çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Ömer Terzi kimdir?

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında, doktora eğitimini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde tamamladı. Yıldız Teknik ve Şehir Üniversitelerinde akademisyen olarak çalıştı. İletişim, medya ve sanat alanında ulusal ve uluslararası makaleleri yayınlandı. Birçok fotoğraf sergisi açtı, ödüllü kısa filmler çekti. Gazeteciliğe Aktüel dergisinde başladı. Ardından ulusal gazetelerde editörlük, köşe yazarlığı; radyolarda spikerlik ve TV’de ise yapımcılık ve sunuculuk yaptı. Sinema alanında yönetmenlik, senaryo yazarlığı gibi alanlar da birçok projede çalıştı. Uzun bir süre yayın dünyasında yayın danışmanı ve editör olarak çalıştı. Birçok sivil toplum kuruluşunda üst düzey görevlerde bulundu. Demokrasi, insan hakları, azınlıklar, yerel yönetimler, cumhurbaşkanlığı hükumet sistemi, güçlendirilmiş parlamenter sistem gibi konularda sempozyumlar düzenledi. Bu alanda basılmış eserlerin üretilmesine gerek yayın kurulunda gerekse editör olarak katkı sundu. Belediyeler ve siyasetçilere iletişim danışmanlığı yaptı. Yayınlanmış ‘Konuşmak Güzeldir’, ‘Siyasal İletişimde Başarının Yolları’, ‘Denemeler’ ve ‘Soru Nasıl Sorulur?’ adlı kitapları bulunmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.