'Doludizgin' sergisi sanatseverlerle yeniden buluşuyor

'Doludizgin' sergisi sanatseverlerle yeniden buluşuyor
Tam Finans, 16 Mayıs'tan itibaren genel müdürlük binasında Süleyman Saim Tekcan'ın "Doludizgin" isimli sergiye ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Tam Finans, Tam Finans | Sanat markası ile çağdaş Türk sanatının ve özgün baskı tekniğinin önde gelen isimlerinden Sanatçı Süleyman Saim Tekcan'ın "Doludizgin" isimli sergisiyle sanatseverlerle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Sergide, sanat hayatında ön plana çıkardığı at figürünü geleneksel değerlerle ve modern sanat anlayışıyla harmanlayıp yoğuran Tekcan'ın birbirinden özel tablolarına ve heykelleri yer alacak.

Serginin küratörlüğünü üstlenen Tam Finans Genel Müdür Yardımcısı Sertaç Çıralı, "Özgürlüğün, gücün ve zarafetin simgesi atların dört yöne doludizgin yolculuğunu, yelelerinin içinizi okşayan esintisini, gelecek nesillere yol haritası olacak izlerini, kulağınıza fısıldadığı tarihi, gelenekselden moderne, geçmişten bugüne özümseyerek harmanlayan Süleyman Saim Tekcan'ın paletinden renklerle izleyebiliyoruz. Sanatçı yılların birikimini tuvale parmak izleriyle kodlayarak, kendiliğini, değerlerini ve bilincini estetik çizgisinden ödün vermeksizin yansıtıyor" dedi.

16 Mayıs Perşembe günü saat 17:00'de açılışı yapılacak sergi 13 Haziran'a kadar hafta içi her gün 10.00-18.00 saatleri arasında Tam Finans'ta ziyaret edilebilir.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.