Dilan Polat'ın tahliye umutları suya düştü, 3 ay tedavi görecek!

Dilan Polat'ın tahliye umutları suya düştü, 3 ay tedavi görecek!
Haklarında kara para aklama suçlamalarıyla tutukluluğu devam eden Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde avukatının başvurduğu tahliye talebiyle ilgili sonuç bugün belli oldu.

Lüks yaşantısı ve paylaşımları ile dikkat çekerek aylardır konuşulan Dilan Polat, eşi ve ailesi ile birlikte kara para aklama suçlamasıyla cezaevindeki tutukluluk durumları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle vücudunda hasar oluşturduğu ve bu sebeple avukatı tarafından psikolojik sorunları gerekçe gösterilerek tahliye talebi günlerce konuşulmuştu.

tutuklu-dilan-polattan-yeni-haber-1.webp

Dilan Polat'ın cezaevinde kendine zarar vermeye çalıştığı ve sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığı avukatı Hüseyin Kara tarafından onaylanmıştı. Avukatının dilekçe talebi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Polat, Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmişti. Sağlık kontrollerinin ardından çıkacak rapor ile Dilan Polat'ın tahliye olup olmayacağı belli olacaktı. Bugün Dilan Polat, tutuklanmadan önce komşularıyla otopark kavgası nedeniyle ilk kez hakim karşısına çıkmasının ardından bir kötü haber de Adli Tıp Kurumu'ndan geldi. Polat, bugün açıklanan rapora göre tahliyesinin reddine karar verildi.

s-021b56dda59687be9f3ed5c78c0a7ea67b0839bb.webp

Dilan Polat 3 ay Bakırköy'de tedavi görecek

Dilan Polat'ın sağlık raporuna dair son rapor bugün belli oldu. Adli Tıp Kurumu'nun bugün Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştırdığı rapora göre Dilan Polat'ın psikolojik olarak 3 ay boyunca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesine karar verildi. Dilan Polat'ın avukatlarının yaptığı tahliye başvurusu reddedildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.