Dilan Engin Polat davasında flaş gelişme! Hakim davadan çekildi

Dilan Engin Polat davasında flaş gelişme! Hakim davadan çekildi
Kasım ayından bu yana haklarında kara para aklama suçları nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın davası devam ediyor.

Haklarında kara para aklama suçlamalarıyla tutuklulukları devam eden Dilan Polat ve Engin Polat davasında flaş gelişme yaşandı. Azmettirme suçlamalarıyla yargılanma süreçleri devam eden Polat çiftinin davasına bakan hakim, verdiği dilekçe ile yürüttüğü davadan geri çekilme talebinde bulundu.


Polat çiftinin davasına bakan hakim geri çekildi!

Kanal D'nin haberine göre Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi hakiminin Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin azmettirme suçlamalarıyla yürütülen davadan çekilmek için dilekçe verdiği ortaya çıktı. Hakim'in çekilme kararının detaylarına ulaşılan haberde Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya detayı ise dikkat çekti.

651ff62586b24561f8fac83a.webp

Hakime görüşme için baskı yapıldı

Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi hakiminin Polat çifti davasından çekilme kararının nedenleri ise verdiği dilekçede ayrıntılarıyla yer aldı. Buna göre Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya'nın dava hakimi ile özel olarak görüşmek istediğini ve görüşme için baskı yaptığı iddia edildi. Hakim, avukat Kaya ile görüşmeyi reddettiği ve sonrasında ısrarla görüşme talebinin devam ettiğini ileri sürmesi üzerine davadan çekilme talebinde bulunduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.