Devlet hastanesinde gergin anlar...Ortalık bir anda karıştı, güvenlik görevlileri devreye girdi

Devlet hastanesinde gergin anlar...Ortalık bir anda karıştı, güvenlik görevlileri devreye girdi
İstanbul'da bir devlet hastanesinde damar yolu açılamaması üzerine başlayan tartışmada tansiyon yükseldi ve yerini gergin anlara bıraktı.

İstanbul'da iddiaya göre bir hastanede sedyeye yatırılan hasta hemşirenin damar yolu açamaması üzerine sinirlenerek olay çıkarttı.

Damar yolu açılamaması üzerine hemşireye tepki gösteren hasta başka bir kişinin yönlendirilmesini istedi.

Ardından bağrışlarını sürdüren hastaya orada bekleyen bir vatandaş sesini yükseltti ve "Seni mi dinleyeceğiz" diyerek tepki gösterdi. Ancak tepki gösteren şahıs bu ifadelerle de yetinmedi ve küfürler savurarak ortamdaki gerilimi yükseltti.

Bu kez de güvenlik görevlisiyle tartışma yaşandı

Sonrasında kendisine yönelik küfürlere öfkelenen hasta, tepki gösteren kişinin üzerine yürüdü ancak devreye güvenlik görevlisi girdi. Görevliler iki şahsı da yatıştırmaya çalışırken bu kez de güvenlik görevlisi ve hasta arasında yaşanan tartışma patlak verdi.

"Polis çağırdınız mı" diye soran hasta güvenlik görevlisinin sert tepkisiyle karşı karşıya kaldı. Güvenlik görevlisi sesini yükseltirken hasta da buna karşılık bağırmaması gerektiğini söyleyince yine hastaya küfürler savuran şahıs ikilinin tartışmasına girdi.

O sırada tartışmaya giren şahıs birdenbire kalkarak hastanın üzerine yürürken güvenlik görevlileri ortamı yatıştırarak tartışmayı sonlandırmaya çalıştı.

O anlar orada bulunan bir hasta tarafından saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.