Çocuklar trafik kurallarını eğlenceli eğitimlerle öğreniyor

Çocuklar trafik kurallarını eğlenceli eğitimlerle öğreniyor
Kartal Belediyesi tarafından ilçedeki çocukların trafik kurallarını daha etkili ve eğlenerek öğrenebilmelerine katkı sağlamak için Trafik Eğitim Parkı'nda eğitim veriyor.

Kartal Belediyesi tarafından hayata geçirilen projede çocukların trafik kurallarını daha iyi öğrenebilmeleri için Trafik Eğitim Parkı'nda kreşe giden miniklere eğitimler başladı. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü ve otomobil markası Honda tarafından iş birliği çerçevesinde düzenlenen eğitimde çocuklar hem akülü araçlarla tarfik ışıklarında durup ilerlemeyi öğrenirken diğer yandan keyifli vakit geçiriyor.


Yalı Mahallesi’nde bulunan Kartal Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda akülü araçlar ile trafik eğitimi alan minikler, trafikte nelere dikkat etmeleri gerektiğini uygulamalı olarak öğrendi.

kartalli-cocuklar-trafik-egitimini-eglenerek-ogreniyor-2-1.webp

Etkinliğe Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars da katılarak çocuklarla eğlenceli bir gün geçirdi.

Etkinlikte kısa bir açıklama yapan Başkan Yardımcısı Kars, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde çocukların okul öncesi çok iyi eğitimler aldıklarını ifade ederek bu nedenle kreş mezunu çocukların okula daha rahat uyum sağladığını söyledi. Geleceğin yetişkinleri olacak çocukların iyi birer sürücü olabilme yolunda ilk eğitimlerini Kartal Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda aldıklarını ifade eden Kars, emeği geçen herkese teşekkür etti. Sınıfta yapılan teorik eğitimlerin ardından devam eden etkinlikte çocuklar 1000 metrekarelik alan üzerinde kurulu trafik eğitim parkurunda akülü araçlar ile ilk sürüş deneyimlerini gerçekleştirerek trafik eğitimi aldı.

kartalli-cocuklar-trafik-egitimini-eglenerek-ogreniyor-8.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.