Cihan Güner, 2 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapığı 'suçlu' göstermekten ifade verdi

Cihan Güner, 2 yaşındaki çocuğa tecavüz eden sapığı 'suçlu' göstermekten ifade verdi
KRT TV Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güner hakkında Uşak'ta, 2 yaşındaki bir çocuğa tevavüz eden ve mahkemece 41.5 yıl hapis cezasına çarptırılan sapığı ‘Suçlu göstermekten’ dava açılmıştı.

Gazeteci, krttv.com.tr'nin Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güner'e 2 yaşındaki bir çocuğa tecavüz eden ve 41.5 yıl hapis cezası alan sapığı ‘Suçlu göstermekten’ Uşak'ta dava açılmıştı. Mahkeme bir kez daha Güner'in ifadesine başvurdu. Güner savunmasında sapığın ceza almasına dikkat çekti ve "böyle bir suç oluşturulamaz" dedi.

krttv.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Cihan Güner hakkında Uşak'ta, 2 yaşındaki bir çocuğa tevavüz eden ve mahkemece 41.5 yıl hapis cezasına çarptırılan sapığı ‘Suçlu göstermekten’ dava açılmıştı.

Mahkeme o davayla ilgili Güner'in bir kez daha savunmasına başvurdu. Güner, 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Güner, 'Ceza almış birini suçlu göstermek de nedir?' diye sorarken "böyle bir suç oluşturulamaz" ifadelerini kullandı.

27863452376453762.webp

"BİZ BU DAVALARDAN AKLANIRIZ DA, SİZ KENDİNİZİ NASIL TEMİZE ÇEKERSİNİZ, HİÇ BİLMİYORUM!"

Mahkemede verdiği ifade sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Güner, "Uşak'ta 2 yaşındaki çocuğa tecavüz ettiği gerekçesiyle mahkemece 41.5 yıl cezaya çarptırılan 'sapık'ı 'suçlu göstermek' ithamıyla Uşak'ta açılan dava nedeniyle İstanbul'da ifadeye çağrıldım. Biz bu davalardan aklanırız da, siz kendinizi nasıl temize çekersiniz, hiç bilmiyorum!" ifadelerini kullandı.

328946273864782364783264738.webp

"AMAN BASMAYIN" DEMEK SUÇ"

Usta gazeteci Zafer Arapkirli ise yaşananlara ilişkin X hesabından, "İstedikleri belli..." diyerek, Yerde “şey” görünce, sadece burnumuzu kapatıp geçmemizi istiyorlar. İğrenerek, “Pöff. Şeye bakın. Aman! Basmayın…” demek suç." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.