CHP İstanbul’da Gençlik Kolları Başkanı değişmedi!

CHP İstanbul’da Gençlik Kolları Başkanı değişmedi!
Dün gerçekleştirilen CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresinde mevcut başkan Erdem Kara yeniden CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul İl Gençlik Kolları 17. Olağan Gençlik Kolları Kongresi, Bakırköy ilçesinde yer alan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezinde 22 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirildi. Seçimli kongrede tek aday olarak yarışan Erdem Kara bir kez daha CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı seçilerek unvanını korudu.

Seçimi kazanmasının ardından bir paylaşımda bulunan CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanı Erdem Kara, “Hedef İktidar! Haydi, hep birlikte yürüyelim arkadaşlar” diyerek ilk düşüncelerini dile getirdi.

Yeniden başkanlığa seçilen Kara, yaptığı ilk açıklamada “Hedef İktidar! Haydi, hep birlikte yürüyelim arkadaşlar” dedi.

Başkan Kara’nın paylaşımının tamamında ise şu ifadeler yer aldı:

“Cumhuriyet Halk Partimize yakışan, ortak akıl ve uzlaşının işletildiği kongremizi başarıyla tamamladık. Türkiye demokrasinin zorlu bir sınav verdiği, muhalefette birlik ihtiyacının yükseldiği bu günlerde, partimiz ve kıymetli örgütümüz herkese örnek teşkil edecek siyasi olgunlukta bir süreç yönetti. Tüm örgütümüze ve değerli delegelerimize, beni bu onurlu göreve bir dönem daha layık gördükleri için teşekkür ediyorum. ‘Yürüyelim Arkadaşlar’ diye haykırarak çıktığımız bu yolda sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.

Cumhuriyeti’imizin nefesi ve Atatürk’ün ‘fikri hür, vicdanı hür’ gençleri olarak tarihimizden aldığımız ilhamla daha güçlü ve özgüvenliyiz. Hiç şüphesiz, bu yürüdüğümüz yolun sonu iktidar; Hiç şüphesiz, bu yürüdüğümüz yolun sonu aydınlık yarınlar; Hiç şüphesiz, bu yürüdüğümüz yolun sonu tam bağımsız bir Türkiye; Ve hiç şüphesiz, bu yürüdüğümüz yolun sonu demokratik bir Türkiye olacaktır. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençleri olarak, İstanbul’dan başlattığımız bu umut ve zafer dolu kutlu yürüyüşe güzel ülkemizin her köşesine taşıma vakti geldi. Hedefimiz iktidar! Haydi, yürüyelim arkadaşlar”

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.