Çekmeköy Belediyesi 'Halkın Günü' uygulamasını bu yıl da devam ettirdi: İlk gün için sürpriz yaptı

Çekmeköy Belediyesi 'Halkın Günü' uygulamasını bu yıl da devam ettirdi:  İlk gün için sürpriz yaptı
Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, geçtiğimiz yıl öğrencilere sağlanan ücretsiz servis uygulamasını bu yılda devam ettirme kararı alarak ilk gün için servisin şoförlüğünü yaptı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar Mahalleleri’nden ilçe merkezindeki okullara gitmekte zorlanan öğrencilerin ulaşımı için başlattığı ‘Halkın Günü’ uygulamasını bu yılda devam ettirme kararı aldı.

Orhan Çerkez sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, geçtiğimiz yıl Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar Mahalleleri’nden öğrencilerin okula gitmekte zorlanması nedeniyle ücretsiz servis uygulamasını başlattıklarını anımsatarak bu yıl da devam ettireceklerinin bilgisini paylaştı.

İlk günde için bu yılda servisin şoförlüğünü yapan Çerkez, o anların videosunu X hesabı üzerinden paylaştı. Servise binen öğrencilerle iletişim kuran ve başarılar dileyen Çerkez şunları yazdı:

Sevgili gençler, Halk Günü Değil, Halkın Günü’nde, Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar Mahalleleri’nden ilçe merkezindeki okullarınıza gelmekte zorlandığınızı, hatta bazen otostop çekmek zorunda kaldığınızı bir veliniz söylediğinde, bu durum beni derinden etkiledi.

Geçtiğimiz dönemin son iki ayında sizleri servisle okula götürdük. Bu yıl da bu uygulamayı devam ettireceğiz. İlk gün size sürpriz yaparak servis şoförlüğünüzü ben yaptım.

Yeter ki siz çalışın, güzel vatanımıza faydalı bireyler olun. Orhan amcanız her zaman yanınızda olacak, Halkın Belediyesi ise daima halkın hizmetinde.

Nazım Hikmet’in dediği gibi, “Güzel günler göreceğiz çocuklar, motorları maviliklere süreceğiz. Çocuklar, inanın inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz, güneşli günler…”

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.