Çatalcalılar "Halk Günü"nde buluştu

Çatalcalılar "Halk Günü"nde buluştu
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel; yaptığı ilk "Halk Günü" toplantısında yurttaşlarla buluştu. Toplantıya 7'den 70'e Çatalcalılar büyük ilgi gösterdi.

OKTAY APAYDIN- Başkan Erhan Güzel Halk Günü toplantısında yurttaşlarla yaptığı sohbette "31 Mart Yerel Seçimlerinden önce 39 Mahallemizde her buluştuğumuzda, sokakta, pazarda, meydanlarda, düğünde, dernekte hep sizleri dinledik. Sizlere düşüncelerimizi, hayallerimizi planlarımızı anlattık. Bu sahnede olmak istediğimizi söyledik. Bu sahnede olursak göreceksiniz “Çatalca çok güzel olacak” diye söz vermiştik. Ne mutlu bize ki, biz sizlerden ne istediysek sizler layık gördünüz ve bizleri Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk belediye başkanı ve yönetimi olarak istediğimiz makamlara verdiğiniz oylar ile taşıdınız. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Bizler aldığımız tarihi sorumluluğun farkında olarak çok çalışacağız Öyle çalışacağız ki her yerde, her masada olacağız. Güzel ilçemiz Çatalcamızda ve ülkemizin dört bir yanında gülen yüzlerin sayısını arttıracak, oluşan bu manevi iklimi büyüteceğiz. Gençlerimize tekrar hayaller kurduracağız. Çocuklarımızın gözlerinin içine bakarak, her bir ferdimizin mutluluğu için gece gündüz demeden çok çalışacağız. İnşallah görev süremizin sonuna geldiğimizde iyi ki belediye başkanı olarak sizi seçmişim dedirteceğiz. Tekrardan sizlere çok teşekkür ediyorum, Allah bizleri sizlere mahçup etmesin" dedi.

c.jpg

Mazeret değil çözüm üreteceğiz

Güzel son 1 ayda gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte belediyede çalışmalar yaptıklarını ve , mevcut durumu değerlendirdiklerini . İlçemizin sorunlarını ve belediyenin durumunu tartışıp. Çözüm yollarını belirlediklerini anımsattı.

Güzel yurttaşlarla yaptığı sohbette özetle şöyle dedi.;

"Bunlarla ilgili raporlar oluşturduk, sunumlar hazırladık. Buradan önce Sayın Başkanımıza Belediyemizde oluşturduğumuz sunumu yaptık. Atacağımız adımlarla tıkır tıkır işleyen bir belediye olacağız. Hatırlarsanız sizlere belediyemizi şeffaf bir anlayış ile yöneteceğiz sözünü vermiştik. Geçtiğimiz günlerde 31 Mart itibariyle teslim aldığımız durumu sizlere ilan ettik, mecliste açıklamalar yaptık.

cccc.jpg

"Çok kötü yönetilmiş rekor borç çıktı"

Gördük ki Çatalcamız son 5 yılda haketmediği kadar kötü yönetilmiş. Çatalca Belediyesi'ni teslim aldığımız borç miktarı nüfusumuza oranla İstanbul’un rekor borçlarından biridir. Fakat tekrar hatırlatmak isterim ki, şu sözlerimizi hiç bir zaman aklımızdan çıkarmadan çalışacağız. Çünkü burada tam bu sahnede size şöyle seslenmiş ve söz vermiştik. “Hiç bir zaman mazeret üretmeden, içinde bulunduğumuz koşulların zorluğuna bakmaksızın her zaman Atatürk Devrimlerine, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine bağlı kalacağıma; çalışkan, dürüst ve adil olacağıma, halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımın merkezine koyacağıma ve mazeret üretmek yerine her koşulda çözüm ve maharet üreteceğimize sizlerin huzurunda burada söz veriyorum” demiştik. Ve yine “İşimiz gücümüz Çatalca diyerek kadınımız ve gençlerimiz ile bir arada olacak her kesimden insanı kucaklayarak hep birlikte Çatalca ittifakını oluşturacağız. Güzel Çatalcamızı birlikte yöneteceğiz” demiştik. Aynen öyle yapacağız Hiç kimse endişeye kapılmasın. Şunu da söylemek isterim ki sakın ha sakın umudunuzu kaybetmeyin, verdiğimiz bütün sözleri biliyoruz ve her birini gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerektığini de biliyoruz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tarihin en çalışkan, tarihin en üretken, tarihin en halkın içerisinden halkla beraber yöneten belediye başkanı olacağız." şeklinde konuştu.

ccccc.jpg

Çatalca'nın muhafızı olacağız

Başkan Güzel yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti;

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’un doğasına, tarihine, kültürüne sahip çıktığı; adil, yeşil, yaratıcı bir İstanbul hedefiyle, İstanbul’un muhafızı olduğu gibi, bizler de Çatalca’mızın muhafızı olacak, Çatalca’mızı beton lobisine yenik düşürmeyecek, Çatalca’mızı üreten, yöneten, planlı ve güzel bir kent haline getirmek için, birlikte uyum içerisinde gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanıma güzel ilçemize bu kadar yıldır görmediği büyükşehir belediyecilik hizmetini göstermiş olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Temel atma törenimiz ve açılan parklar tekrar güzel ilçemize hayırlı olsun, Sayın Başkanıma şükranlarımı sunuyor, sizlere de her şey için tekrar çok teşekkür ediyorum. Ve diyorum ki; Çatalca Çok Güzel Olacak, İstanbul Çok Güzel Olacak, Türkiye Çok Güzel Olacak."

cccccc.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.