Çatalca Belediyesi’nden iş arayanlara destek

Çatalca Belediyesi’nden iş arayanlara destek
Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenen “Kariyer Buluşmaları” ile ilçede iş arayan vatandaşlar özel sektör temsilcileri ile buluşturuluyor.

Çatalca’da Kariyer Buluşmaları başlıyor. 13 Eylül 2024 Cuma günü başlayacak olan etkinlikte 36 ayrı özel sektör firmasının temsilcisi Çatalca’da iş arayan vatandaşlarla bir araya gelecek.

İş arayan Çatalcalılar, işverenlerle buluşarak kendi yeteneklerine, eğitimlerine ve birikimlerine uygun projelerde rol almak için başvurularda bulunacak.

Çatalca Millet Bahçesi’nde düzenlenecek “Kariyer Buluşmaları” 13 Eylül Cuma günü 10.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, iş arayan hemşehrilerini etkinliğe davet ederek şunlaı söyledi: “36 özel sektör firmasının katılımıyla gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde, iş arayan hemşehrilerimiz firmalarla birebir görüşme fırsatı bulabilecek, gençlerimiz ise kariyerlerine dair kendilerini geliştirme imkanı yakalayacaklar. Farklı sektörlerin buluşacağı bu etkinlikte sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.