Büyükçekmece’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması

Büyükçekmece’de coşkulu 19 Mayıs kutlaması
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Türkiye 19 Mayıs’ı kutlamaya hazırlanıyor. Yurdun çeşitli yerlerinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na özel törenler, etkinlikler ve konserler düzenlenecek. İstanbul’un birçok ilçe belediyesi de bu özel günde hazırladıkları programlarla vatandaşlara unutulmaz bir bayram yaşatacak.

Büyükçekmece Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları için düzenleyeceği program da belli oldu. Belediye bayramı, 18 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek yürüyüş ve konserle karşılayacak.

Büyükçekmece’de 18 Mayıs Cumartesi günü ilk olarak Gençlik Yürüyüşü düzenlenecek. Saat 19.19’da başlayacak etkinlik Albatros Otoparkı’ndan başlayarak Belediye Kent Meydanı’nda son bulacak.

Büyükçekmece’de bayram coşkusu yürüyüşün ardından düzenlenecek konser ile devam edecek. Ünlü rap şarkıcısı Eypio, Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda sahne alacak. Eypio konseri 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da başlayacak.

at.png

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.