Büyükçekmece Mimaroba'da bulunan Kent Plas sakinleri motorculardan şikayetçi: "Halk sürekli korku içinde"

Büyükçekmece Mimaroba'da bulunan Kent Plas sakinleri motorculardan şikayetçi: "Halk sürekli korku içinde"
İstanbul Büyükçekmece Mimaroba'da yer alan Kent Plas'ın sakinleri yollarda tehlike yaratıp, hız yapan motosiklet sürücüleri için isyan ediyor. Okula veya işe giderken sık sık tedirgin olduklarını dile getiren vatandaşlar soruna çözüm bulunmasını istiyor.

İstanbul'da Büyükçekmece Mimaroba'da yer alan Kent Plas'ın sakinleri motosiklet sürücülerinden oldukça rahatsızlık duyuyor. Site sakinleri yollarda tehlike yaratıp, hız yapan motosiklet sürücülerinden rahatsızlık duydukların ve okula veya işe giderken sık sık tedirgin olduklarını ifade ediyor ve bu soruna bir çözüm bulunmasını istiyor.

AŞIRI HIZ YAPAN ARAÇ VE MOTOSİKLETLER HALKI KORKUTUYOR

Bulvar caddesi de bir türlü çözülemeyen hız yapma, araba ve motosiklet yarışlarından yakınan vatandaşlar, çeşitli mercilere şikayette bulundukları ancak sorunun hala çözülmediğinden söz ediyor.

Özellikle okulların açıldığını dönemler çocuklar için endişelendiklerini söyleyen vatandaşlar, yaşı büyük vatandaşların dahi karşıdan karşıya geçerken korku içinde kaldıklarından yakınıyor.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN "OTOBÜS YOK" ŞİKAYETİ

Bölge sakinleri ayrıca arabalara takılan havalı egzoz seslerinden rahatsızlık duyarken, bir başka şikayet ise üniversite öğrencilerinden geldi. Vatandaşlardan gelen şikayetlere göre İstanbul Arel Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler Mimaroba'ya otobüs olmamasından yakınıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.