Bu da oldu: 1 saat önce okula geldiği halde YKS sınavına geç kaldı

Bu da oldu: 1 saat önce okula geldiği halde YKS sınavına geç kaldı
Sınav yeri Beylikdüzü Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu olan bir aday, sınava girmek için 1 saat önceden gelip okulun önünde beklemeye başladı. 10.15'e kadar içeri girebileceğini düşünen aday, geç kaldığı için sınav salonuna alınmadı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi.

Bu yıl saat 10.15'te başlayan YKS'nin ilk oturumu TYT'de 3 milyondan fazla aday üniversite hayallerini yaşayabilmek için sınavda ter döktü.

15 dakika önceden kapıların kapandığı bu sınavda geç kalanlar her sene olduğu gibi bu sene değişiklik göstermedi.

Kimi saniyelerle kimi de dakikalarla sınavı kaçırarak kapıdan dönmek zorunda kaldı. Ancak bugün yaşanan olay sınav yerine geç gelinmesinden kaynaklı durum değildi.

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu'nda sınava girecek bir aday sınava girmek için 1 saat önceden geldi ancak buna rağmen sınavı kaçırdı.

10.15'e kadar içeri girebileceğini düşünen aday, umduğunu bulamadı ve sınav zamanına kadar içeri giremeyen aday geç kaldığını duyunca hayatının şokuyla karşılaştı. Sınav salonuna alınmayan aday yaşadığı hayal kırıklığıyla okulun önünden ayrılmak zorunda kaldı.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ- Emine Kaşıkcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.