Bisiklet parkında ilginç olay! "Buraya gelmeyeceksin" diyerek bisikletli çocuğa tehditler savurdu

Bisiklet parkında ilginç olay! "Buraya gelmeyeceksin" diyerek bisikletli çocuğa tehditler savurdu
İstanbul'da bisiklet parkında bisiklet süren bir çocuk hayatını şokunu yaşadı. Bir aile bisikletli gençten rahatsız olunca kavga çıkarıp saldırdı.

İstanbul Arnavutköy'de görenleri hayrete düşüren anlar yaşandı. Bir parkta bisikletli gençlerin kullanımına sunulan bisiklet parkurunda türüne az rastlanır kavga sebebi ortaya çıktı. Bir aile akşam saatlerinde parkta serinlemek için keyfi yaptıkları sırada bisikletli çocuğu gözüne kestirerek kavga çıkardı.


Bir daha bu parka gelmeyeceksin diyerek çocuğu tehdit etti!

Arnavutköy'de dün akşam meydana gelen kavgada bir şahıs, parkurda bisiklet süren çocuğa rahatsız olduklarını belirtti. Durum üzerine bisikletli çocuk "Burası hareket parkı, bisikletle dolaşabilirim" diyerek aileye cevap verdi. O cevap üzerine sinirlenen erkek şahıs, bisikletli çocuğun üzerine yürüdü. Yaşanan o anlarda bisikletli çocuğa saldıran erkek şahıs ve aile, çocuğu tehdit ederek "Bir daha buraya gelmeyeceksin" dedi.

cocuk.jpg

Saldırı anlarını kayıt altına alan bisikletli çocuk, yaşanan o anları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla günün en çok konuşulan görüntüleri ortaya çıktı. Bisikletli çocuğun bisikletine zarar veren aile, saldırmasıyla birlikte çocuğu parktan uzaklaştırdı.

İşte bisiklet parkındaki yaşanan saldırı anları...

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.