Beyoğlu’nda polise bıçakla saldıran şahsın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Polisi teke tek düelloya davet etmiş

Beyoğlu’nda polise bıçakla saldıran şahsın yeni görüntüleri ortaya çıktı: Polisi teke tek düelloya davet etmiş
Polise bıçakla saldıran şahsın polisi tek tek düelloya davet ettiği ortaya çıktı. Şahsın paylaştığı görüntülerde "Orada kalabalık ve silahlıydılar. Bir şey diyemedim. Ama teke tek erkek erkeğe kavga etmek isterim..." ifadelerini kullandığı duyuldu.

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde ilerleyen ve telefonuyla ilgilenen polise bıçakla saldıran şahsın, daha önce yaşadığı durum hakkında video çektiği ortaya çıktı.

İstanbul İstiklal Caddesi'nde, telefonuyla ilgilenen polisin arkasından yaklaşan şahıs elinde bıçakla ensesinden yaraladı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis memurunun yardımına zabıta memuru koştu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralı polisi hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

Yaşanan olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu belirtildi.

Öte yandan O.I. isimli şüphelinin Kasımpaşa'da gözaltına alındığı ve yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.

'POLİSİ DÜELLOYA DAVET EDİYORUM'

Polisi bıçakla yaralayan şahsın sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşım ortaya çıktı. Şahsın videolu paylaşımında bir polisi düelloya davet ettiği ve teke tek kavga etmek istediği şeklinde ifadeler kullandığı görüldü.

"Orada kalabalık ve silahlıydılar. Bir şey diyemedim. Ama teke tek erkek erkeğe kavga etmek isterim..." ifadelerini kullanan saldırgan şunları söyledi:

"Birkaç saat önce Nurtepe'de iki tane polis aracı yanımdan geçti. Ters ters baktım, inip kimlik kontrolü yaptılar. Tam aradığımız adam falan dediler. Üstümü başımı aradılar. Dağıttığım kağıtlarla ilgili sorular sordular. Kağıtlarda ismimin yazmamasına rağmen benim yaptığımı bildiklerini belli ettiler. Binalara giriyormuşsun diye iftira attılar. 'Çocuklar bir daha senin yüzünden ağlayacak mı?' diyerek enteresan enteresan laflar yaptılar. Polis 'Senle üniforma dahilinde konuşmam' dedi. O polisi buradan düelloya davet ediyorum. Orada kalabalıktılar ve silahlıydılar. Bir şey diyemedim ama tek tek bir kavga etmek isterim. Allah'tan bıçağıma falan dokunmadılar. Yoksa boşu boşuna masraf yaptıracaklardı. "

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.