Beyoğlu'nda 4 gencin patenle imtihanı! Araçlara tutunarak trafiği birbirine kattılar

Beyoğlu'nda 4 gencin patenle imtihanı! Araçlara tutunarak trafiği birbirine kattılar
İstanbul Beyoğlu'nda 4 arkadaş patenlerini giyerek anayol üzerinde yolculuk etti. Araçlara tutunarak ilerleyen gençler trafiği birbirine katarak yürekleri de ağza getirmeyi başardı.

İstanbul'da son günlerde paten kullanarak trafiğe çıkan gençler yeni bir akım oluşturarak canlarını tehlikeye atmaya devam ediyor. Son olay dün akşam saatlerinde Beyoğlu'nda gerçekleşti.

Saat 22:00 civarında Beyoğlu Tepebaşı mahallesinde patenli 4 arkadaş, araçlara tutunarak kilometrelerce yol yaptı. Tehlikeli yolculukta zaman zaman korkutan anlar yaşandı. Bir taksiye tutunan genç, aracın manevra yapıp ara sokağa sapmasıyla adeta yolda savrulmaktan son anda kurtuldu.

Patenli gençler trafiği birbirine kattı

Arkadaşlarıyla birçok araca tutunarak yolculuk eden gençler, hem canlarını hiçe saymaktan geri durmadı hem de trafiği birbirine katarak sürücülere zor anlar yaşattı. Bir sürücü ise Tepebaşı'nda ilerlediği sırada önünde bulunan patenli gençleri cep telefonu kamerasıyla an bean görüntüledi.

Gençlerin yürekleri ağza getirdiği anlarda; akan trafiğin ortasında ani hareketlerle araçların önüne atlaması ise dikkat çekti.

2.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.