Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'den Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'a ziyaret: 'Yol haritası belirledik'

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney'den Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık'a ziyaret: 'Yol haritası belirledik'
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Beslenme Saati' projesine dair başkan Mehmet Murat Çalık'tan bilgi aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Beyoğlu Belediye Başkanı olarak seçilen İnan Güney,
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret etti.

“Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” ilkesiyle Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında fikir alışverişlerinde bulunduğunu aktaran Çalık, eylül ayında Beyoğlu okullarında beslenme sorununun kalmaması için yol haritası belirlediklerini söyledi.

Söz konusu ziyareti duyuran Çalık, X hesabı üzerinden şunları yazdı:

‘Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek’ ilkesiyle, ilk kez Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve ülkemizin dört bir yanında örnek gösterilip uygulanan ‘Beslenme Saati’ projemizi, Beyoğlu’na taşımak için fikir alışverişlerinde bulunduk. Eylül ayında, Beyoğlu okullarında beslenme sorununun kalmaması için yol haritası belirledik. Aydınlık geleceğimizin yüzü olan çocuklarımızı asla yalnız bırakmayacağız. Bu yolda daima beraberiz!”

Beslenme Saati uygulaması ile bugüne kadar yüzlerce haneden binlerce çocuğa okul günlerinde olmak üzere toplam on binlerce öğün ücretsiz olarak ulaştırıldı.

Belediye kurumsal logosunun bulunmadığı beslenme çantaları 10 mahallede oluşturulan 19 ayrı merkez üzerinden ailelere ulaştırılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.