Beylikdüzü İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'ndaki veliler dertli!

Beylikdüzü İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'ndaki veliler dertli!
Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'ndaki veliler öğretmen değişikliklerinden dert yandı. Sürekli olarak öğretmenlerin değiştiğini belirten veliler, “Çocuğumuz tam öğretmene alışıyor, okulu seviyor hemen öğretmen değişiyor. Yeni gelene alışacak oluyor, o da değişiyor. Buna bir çare bulunsun” dedi

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'ndaki veliler, öğretmen değişiklikleri nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadıklarını söyledi. CİMER'e yazı yazarak şikayetlerini dile getiren veliler, karşılaştıkları sorunları Damga'ya anlattı. Oğlunun bu sene 3'üncü sınıfa başlayacağını söyleyen bir veli, “Çocuğum ilk iki sene pandemi nedeniyle online eğitim aldı. O süreç içerisinde 3 kere de öğretmenimiz değişti. En son öğretmenimiz Çağrı Çomuk öğrencileri kaynaştırdı, sınıfı düzenledi. Çocuklar da kendisini çok sevmişti. Ama daha sonra öğretmenimiz değiştirildi. Şikayette bulunduk ama sanki sinek vızıltısı gibi karşılandı hiç dikkate alınmadık” dedi.

Neden kadrolu öğretmen ataması yok?

İbrahim Feridun Tınaztepe İlkokulu'nda kızı okuyan bir başka veli de kadrolu öğretmen yokluğu nedeniyle öğretmen değişikliği yaşandığını anımsattı. Damga'ya konuşan veli, “Bizim öğretmenlerimiz sözleşmeli olduğu için süresi dolunca gidiyor. İlkokuldaki bir öğretmenin çocukları mezun etmesi gerekmez mi? Niçin bir türlü kadrolu öğretmen ataması yapılmıyor. Gerçekten üzülüyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum