Beylikdüzü Belediyesi'ne soru: Kuğulu Park'ta neler oluyor?

Beylikdüzü Belediyesi'ne soru: Kuğulu Park'ta neler oluyor?
Beylikdüzü'nde çok sayıda siyasi parti ve dernek yöneticisinin oluşturduğu Beylikdüzü Sol Grubu, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan eski Kuğulu Park'ın olduğu alanda neler yapılacağını, neler olduğunu sordu.

Beylikdüzü'nde eski Kuğulu Park'ın olduğu alan uzun zamandır, belediye tarafından kapatılıp, çevresi ve etrafı çelik brandalarla örtülmüş durumda. Beylikdüzü sakinleri söz konusu adreste neler yapıldığını sordu ve eylem yapacaklarını duyurdu.

whatsapp-gorsel-2024-06-14-saat-15-45-07-8c47c575.jpg

Beylikdüzü sakinleri, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan eski Kuğulu Park'ın olduğu alanda neler yapılacağını, neler olduğunu sordu. Uzun zamandır söz konusu alanın belediye tarafından çevrelenip, kapatıldığını anlatan Beylikdüzü sakinleri konuya ilişkin belediye yönetimine bir dilekçe de yazdı.

whatsapp-gorsel-2024-06-14-saat-15-45-07-444dd9a5.jpg

Belediye yanıt verdi

Grubun yazdığı dilekçeye yanıt gecikmedi. Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan açıklamada, söz konusu alanın özel proje alanı olarak çizildiğini ve oraya Gündüz Çocuk Bakımevi ile Kafeterya yapılacağı ifade edildi. İşi yapacak firmanın da Arsen Lojistik Yatırım AŞ olduğu vurgulandı.

whatsapp-gorsel-2024-06-14-saat-15-45-06-4e26f378.jpg

Bugün eylem yapacaklar

Belediyenin yanıtını yetersiz bulan ve ikna olmayan Beylikdüzü sakinleri ise söz konusu alanda farklı bir niyet olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Grup üyeleri bugün bahsi geçen yerde eylem yapacağını da duyurdu.

whatsapp-gorsel-2024-06-14-saat-15-45-08-d6a1daa8.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.