Beşiktaş önce halka sordu!

Beşiktaş önce halka sordu!
Beşiktaş Belediyesi, geleceğe yönelik hedefleri ve izlenecek yolu belirleyen kapsamlı bir rehber niteliğindeki “Stratejik Plan” projesini ilçe sakinlerine anlatmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için saha çalışmalarına başladı.

MÜGE CESUR- Beşiktaş Belediyesi Saha Çözüm Ekibi, Konaklar Mahallesi’nde bulunan semt pazarına stant kurarak Beşiktaş Belediyesi’nin stratejik plan projelerini anlattı ve anket çalışması yaptı. Mahalle sakinleri belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar hakkında önce bilgi aldı daha sonra kendi talep ve önerilerini paylaştı. Vatandaşlarımız aynı zamanda Ortaköy Sahil ve Sinan Paşa Camii önüne kurulan stratejik plan panolarına da görüş ve düşüncelerini içeren notlar yazdı. Beşiktaş’ın 23 mahallesinde farklı günlerde komşularımızla buluşacak olan stantlara ilçe sakinlerimiz yoğun ilgi gösterdi.

Tüm mahallelere gidilecek

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Bugün gözümüz, kulağımız Konaklar Mahallesindeki komşularımızdaydı. Çünkü sizlere bir söz verdik. Beşiktaş’ı birlikte yöneteceğiz. Sırasıyla tüm mahallelerimizi gezip sizi dinleyecek; Beşiktaş için kararları birlikte alacağız. Beşiktaş hepimizin” ifadelerini kullandı. Konaklar Mahallesi’nde açılan stratejik plan standına yoğun ilgi gösteren komşularımız ise bu uygulamadan oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Bir ilçe sakinimiz, “Herkes Beşiktaş Belediyesi’nden çok memnun. Sokakta bir tane çöp yok. Belediye başkanımız çok mütevazı biri ve halkla iç içe yaşıyor. Beşiktaş halkı ve ben şahsım olarak bu durumdan çok memnunuz. Halkın sesini dinlemek ve sorunlarına çözüm bulmak çok önemli” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak: MÜGE CESUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.