Bayrampaşa'da trafikten kaçmak için kapalı şeride girdiler

Bayrampaşa'da trafikten kaçmak için kapalı şeride girdiler
İstanbul'da Bayrampaşa O-3 Avrupa Otoyolu'nda devam eden çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatılan yolda sürücüler kapalı şeridi kullanmaya devam etti.

Bayrampaşa O-3 Avrupa Otoyolu'ndaki Sağmalcılar Viyadüğündeki güçlendirme çalışmaları ve M1 Metro hattındaki Bayrampaşa-Maltepe durağına ulaşımı sağlayan yaya üst geçidi yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Edirne istikametinde sağ şerit ulaşıma kapatıldı. Trafik yoğunluğundan kaçmaya çalışan bazı sürücüler ise tehlikeye aldırış etmeden kapalı şeride girdi. O anlar bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

O-3 Avrupa Otoyolu'ndaki Sağmalcılar Viyadüğünde genleşme ve derz yenileme çalışmaları 29 Haziran Cumartesi günü başlamıştı. Aksaray istikametindeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Edirne istikametinde çalışmalara başladı. Otoyolun kenarındaki M1 Metro hattı Bayrampaşa-Maltepe durağına ulaşım sağlayan yaya üst geçidinde de yenileme çalışmaları devam ediyor. İki ayrı çalışmanın sürdüğü otoyolda, üst geçit yenileme çalışması nedeniyle şerit daraltma uygulamasına gidildi. Sağ şerit dubalar ve uyarı levhalarıyla kapatıldı. Trafik yoğunluğundan kaçmak isteyen bazı sürücüler ise, uyarı levhalarına aldırış etmeden sağ şeride girdi. Tehlikeye davetiye çıkaran o anlar otoyolda ilerleyen motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Bayrampaşa'da trafikten kaçmak için kapalı şeride girdiler

Bayrampaşa'da trafikten kaçmak için kapalı şeride girdiler

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.