Bayrampaşa Belediyesi'nden "Engelsiz Piknik"

Bayrampaşa Belediyesi'nden "Engelsiz Piknik"
Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yaza Merhaba Pikniği'nde ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri bir araya geldi.

Bayrampaşa Belediyesi Engelliler Merkezi'nden yaza merhaba pikniği...

İlçede geleneksel olarak düzenlenen Yaza Merhaba Pikniği'nde engelli vatandaşlar ve ailelerini yanı sıra gençler ve çocuklar da eğlence dolu anlar yaşadı.

Bayrampaşa Belediyesi'ne ait Kemerburgaz Göktürk'teki mesire alanında düzenlenen piknikte doğa ile iç içe vakit geçiren vatandaşlar müzik, interaktif oyunlar, yarışmalar ve birbirinden renkli etkinlikler eşliğinde açık havada gönüllerince eğlendi.

Kurum tarafından düzenlenen pikniğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu da katıldı. Mutlu'nun yanı sıra etkinliğe katılanlar arasında; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Demirok, Özel Kalem Müdürü Rıdvan Öztürk, Bayrampaşa Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi Müdiresi Meltem Karakaşlar, Engelliler Merkezi Koordinatörü Arzu Güner ile ilçede yaşayan engelli vatandaşlar ve aileleri de yer aldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu organizasyona dair duygularını şu sözlerle ifade etti: “Sevgi ve dayanışmanın aşamayacağı hiçbir engel yoktur. Engelli kardeşlerimiz ile doğanın içinde bulunmak bize de çok iyi geldi. İlçemizde yaşayan engellilerimizin engelsiz bir hayat sürmeleri ve yüzlerinin gülmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz”

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.