Başkan Özer belediyenin asfaltlama çalışmasına katıldı!

Başkan Özer belediyenin asfaltlama çalışmasına katıldı!
Esenyurt Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarına Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer de bizzat destek verdi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, hız kazanan çalışmaları yerinde denetliyor. Son olarak ilçede bulunan Fikri Sönmez Caddesi’nde yapılan asfaltlama çalışmalarına katılarak işçilere destek verdi.

Prof. Dr. Ahmet Özer’in Esenyurt Belediyesi Fen İşleri ekibi ile birlikte asfaltlama yaptığı anların görüntüleri Özer’in kişisel sosyal medya hesabından paylaşıldı. Göreve başladıkları günden itibaren caddelerde asfaltlama ve onarım çalışmaları yürüttüklerini belirten Özer, toplam 6 bin ton civarında asfaltlama yapıldığını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile birlikte ortaklaşa yürütecekleri çalışmalarla dönem boyunca 50 bin ton asfaltlama yapmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

“Esenyurtlular için çok çalışıyoruz” diyen Ahmet Özer, “Çünkü vatandaşlarımızın rahatı ve güvenliği bizim önceliğimiz” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.