Banu Parlak'tan Dilan ve Engin Polat'ın tahliyesine çığlıklı sevinç: Çok mutluyum çok

Banu Parlak'tan Dilan ve Engin Polat'ın tahliyesine çığlıklı sevinç: Çok mutluyum çok
Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, eski ortakları fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezini kurşunlamasına yönelik bugün dava görüldü. Mahkeme tarafından alınan karar sonrası Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın tahliyesine karar verildi.

Haklarında kara para aklama suçlamalarıyla cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin eski ortağı Banu Parlak ile yaşadığı kurşunlama olayı ile ilgili bugün duruşma görüldü.

Sosyal medya fenomen ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, geçtiğimiz yıl dükkanlarından birinin silahlı saldırıya uğraması ile birlikte suçluların Engin Polat ve Sezgin Polat olduğunu iddia etmişti. Yaşanan saldırıyla ilgili günlerce gündemde yer edinmesinin ardından Parlak, Polat ailesi üyelerinden şikayetçi olmuş ve dava süreci başlamıştı.


Dilan Polat ve Engin Polat'ın kara para aklama suçlarıyla Kasım ayında cezaevine girmesinin ardından Banu Parlak'ın güzellik salonuna yönelik silahlı saldırı davası bugün ikinci duruşması görüldü. Mahkeme tarafından alınan karar neticesinde Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat ve 2 sanığın daha tahliyesine karar verildi.


Dilan Polat mahkemede fenalık geçirdi

Tutukluluk durumu devam eden Dilan Polat, duruşma sırasında fenalaştı. Polat'ın ağlayarak "Ne zaman bitecek" diyerek dizlerinin üzerine çöktüğü belirtildi. Banu Parlak'ın söylemlerine göre son derece bitkin görülen Dilan Polat'ın kızına sarılarak tahliye kararına sevindiği öğrenildi.

mwcuv-1699127678-5278.webp

Banu Parlak'tan çığlıklı tahliye kutlaması

Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ikinci duruşma Banu Parlak'ın işletmesine silahlı saldırıdan tahliyesine karar verildi. Tahliye kararı gündemde hızla yerini alırken Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın başka suçlardan tutukluluklarının devam etmesi nedeniyle tekrar cezaevine götürüldü.

Banu Parlak, duruşmanın sona ermesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden çektiği bir video ile Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın silahlı saldırı suçundan tahliye edildiğini duyurdu. Parlak'ın mutluluğu yüzünden okunurken duygularını çığlık atarak "Çok mutluyum çok" sözleriyle ifade etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.