Bahçelievler'e yeni başkan!

Bahçelievler'e yeni başkan!
Geçmiş dönem CHP YDK üyesi ve il başkan yardımcısı Hüseyin Aydoğdu, 20 Ağustos’ta yapılacak kongrede Bahçelievler İlçe Başkanlığı’na adayı olacağını açıkladı

Adaylığını açıklayan Hüseyin Aydoğdu, ilçe başkanlık binasında partililere seslenerek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerlerine ve ilklerine olan inancı, Bahçelievler İlçe örgütünün örgütlü mücadelesine olan güveni ve inancıyla adaylığını açıkladığını belirtti. Cumhuriyetin kurucusu, kadın erkek eşitliğinin sigortası ve 100 yıldır Türkiye Cumhuriyetini yıkılamaz tek kalesi olarak tanımladığı Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olması noktasında kendisini teşvik eden babası Mahir Aydoğdu'ya partililerinin huzurunda teşekkür eden Aydoğdu, geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, “Bu yola her şeyden önce yüreğimizdeki Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan sevgiyle, örgütüne ve örgütlü mücadelesine olan inancımızla çıktık. Yolu doğru olanın yükü ağır olur. Yolumuz doğrudur ve yükümüz ağırdır. 85 milyonun yükünü çeken bir partiyiz.’ Bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirene kadar yolumuza kararlılıkla ve inançla devam edeceğiz’ diyen genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamını sizlere iletmek benim için bir onurdur.” dedi.

Umudu temsil etmek istiyorum
Partililere seslenen Aydoğdu, Genel başkanımızın Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerlerini ve ilkelerine olan bağlılığı, parti içi demokrasiye verdiği önem, ülkemizin daha aydınlık bir gelecek için gösterdiği özveri hepimizin takdiridir. Bizler kendisinden aldığımız güçle partimizin misyonunu ve hedeflerini en iyi şekilde benimsemiş olup bu hedef ve vizyonu gerçekleştirmek için yol arkadaşlarımızla birlikte yola çıkmış bulunmaktayız. Bu yolculukta sizlerin desteği benim için çok önemli ve benim için bir güç kaynağıdır. Sizlerin umutlarını ve taleplerini temsil etmek, Bahçelievlerimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız. Sizlerle birlikte omuz omuza çalışmak bizler için büyük bir onurdur” diye konuştu.

Davamız koltuk davası değil
Kendilerinin davasının koltuk davası olmadığını da vurgulayan Aydoğdu, “Şunu bir kez daha vurgulamak isterim, bizim davamız koltuk davası değildir. Davamız parti davasıdır çocuklarımıza verdiğimiz sözlerin davasıdır. Projelerimizle, ilkelerimizle, inançlarımızla, liderlerimizle ve her şeyden önemlisi de Cumhuriyet Halk Partisi'ne olan inancımıza yola çıkıyoruz. Ben ve yol arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partisi'ne katkı sağlayacağını düşündüğümüz bütün öneri ve projelere açığız. Kimsenin adamı olmadan sadece örgütünüzden direktif alarak yola çıkmış bulunmaktayız. İdeallerimiz, ilkelerimiz ve düşüncelerimizle, katılımcı, yönetebilir, kurumsal kimliği ön planda olan bir Bahçelievler yaratmak için yola çıktık” dedi.

Yaşasın sol!
“Yaşasın sol” diyerek konuşmasını sürdüren İlçe Başkan Adayı Aydoğdu, “İlçe Başkanlık makamını kendi siyasi menfaatleri ve çevresindeki mutlu bir azınlığın çıkarlarını korumak için değil, örgütümüzün, partimizin çıkarlarını korumak, değerlerine sıkı sıkıya bağlı, kültürünü özümsemiş bir şekilde değerlerimizi ön planda tutmak için yola çıktık. 20 Ağustos'ta yapacağımız kongremiz aile içi bir yarıştır. Bahçelievler’in daha aydınlık yarınlara taşıyacak adımların atılacağı bir platformdur. Kongremizin partimize yakışır şekilde barışçıl ve kardeşçe geçmesini temenni ediyor, aday olan ilçe başkanı Özgür Çelik’e de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.