Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı inceleme görevlisi alacak

Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı inceleme görevlisi alacak
İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belirsiz süreli sözleşme ile 3 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacağını duyurdu.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na belirsiz süreli sözleşme ile üç sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınacak.

İstanbul Bağcılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan paylaşımda şartlara uyan adayların "http://vakifilan.aile.gov.tr" üzerinden başvuru yapabileceği belirtildi. Öte yandan 11 Ekim'e kadar gerekli evrakların vakfa teslim edilmesi gerektiği kaydedildi.

Açıklamada "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'mıza Belirsiz Süreli Sözleşme ile 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacaktır. Şartları uyan adaylar, http://vakifilan.aile.gov.tr üzerinden başvuru yaptıktan sonra 11.10.2024 tarihine kadar vakfımıza evraklarını teslim etmesi gerekmektedir." denildi.

"Bağcılar ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına belirsiz süreli sözleşmeli sosyal yardım ve inceleme görevlisi alınmasına ilişkin duyuru" başlıklı yazıda adaylarda aranan şartlar, istenen belgeler ve başvurunun değerlendirilme sürecine dair bilgi verildi.

b1.jpeg

b2.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.