Avcılarlı şoförler rahat olsun

Avcılarlı şoförler rahat olsun
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aku, “İstanbul'daki şoför arkadaşlarım da Avcılar'daki şoförler de rahat olsunlar. Her zaman haklarını koruyacağız” dedi

Avcılar Şoförler Odası, geçtiğimiz gün İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'yu ağırladı. Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen programda şoförlerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Aksu'nun ziyaretinin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu belirten Türk, “Bugün kıymetli başkanımız Eyüp Aksu beyefendi ile şoför arkadaşlarımızın sorunlarına yönelik önemli bir fikir alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Haklarını koruyacağız

Ziyarette konuşan İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu ise şoförlerin sorunlarını her zaman koruyacaklarını söyledi. Aksu, “Avcılar gibi güzel bir ilçede olmaktan, sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Elbette ki her arkadaşımızın sorunları var istekleri var talepleri var. Biz bunların tamamının çözümü için çalışıyoruz. İstanbul'daki şoför arkadaşlarım da Avcılar'daki şoförler de rahat olsunlar. Her birinin hakkını, hukukunu koruyacağız” ifadelerini kullandı.

YAKUP TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.