Avcılar'da kadın taraftardan pes dedirten görüntüler: Eline aldığı silahı vatandaşlara doğrulttu

Avcılar'da kadın taraftardan pes dedirten görüntüler: Eline aldığı silahı vatandaşlara doğrulttu
Dün akşam Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup etmesinin ardından sokaklara dökülen sarı kırmızılı taraftarlar, cadde ve sokaklarda kutlama yaparken bir kadının eline silah alarak çevredekilere namluyu doğrultması görenleri hayrete düşürdü.

Dün akşam Kadıköy'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbi maçı sonrası sarı kırmızılı taraftarlar sokaklara inerek kutlama yaptı. Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray, taraftarına sevinç yaşatırken bazı kutlamalar ise vatandaşların canını tehlikeye soktu.

Kadın taraftar silah çıkartıp çevredekilere gözdağı verdi

Maç sonrası sokaklara inen araç sahipleri Avcılar'da konvoy oluştururken ortaya bazı tatsız görüntüler çıktı. Reşitpaşa Caddesi'nde bir aracın cam tavanından çıkan kadın taraftar, eline aldığı silahı çevredeki vatandaşlara doğrulttu.

ee.jpg

ee.jpg

O anlar başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken görüntüler tüyler ürpertti. Kadın taraftarın araçtan çıkarak sokakta yürüyen vatandaşlara silahı teşhir etmesi görenleri korkuttu.

Kadın taraftarın yaptığı hareket sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Şans eseri herhangi bir yaralanan olmadı. İşte o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.