Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu

Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu
Avcılar'da 10 gündür haber alınamayan Muhannet El Muhammet için çalışmalar devam ederken ailesi kayıp oğullarıyla ilgili konuştu.

Avcılar'da 10 gündür kendisinden haber alınamayan Muhannet El Muhammet (17) için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. Arkadaşının verdiği ifade doğrultusunda arama çalışması Firuzköy'de bulunan kanalın çevresinde yoğunlaştı. Anne Meryem Alsemer, "Herkes aradı ama hiçbir ses çıkmadı şu an 10 gün oldu. Yaşıyor mu öldü mü kimse bilmiyor dedi.

Olay, 19 Haziran Çarşamba günü Firuzköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Muhannet El Muhammet, kardeşi ve arkadaşı E.S.(17) ile birlikte bir at çiftliğinde gece vakti buluştu. Buluşmadan sonra Muhannet El Muhammet ve arkadaşı Emircan S., at çiftliğinden ayrılarak yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki boş araziye gittiler. Emircan S., sabah uyandığında Muhammet'i yanında göremedi. Olayın ardından Muhammet'e ulaşamayan yakınları polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren polis ekipleri Muhammet'in arkadaşının ifadesini aldı. Yapılan çalışmaların ardından polis ekipleri ve arama kurtarma ekipleri, at çiftliği ve çevresinde arama çalışması başlattı. 10 gündür Muhammet'ten haber alamayan yakınlarının endişesi arttı. Polis ekipleri arama çalışmalarını genişletti. Muhammet'in düşmüş olabileceği Küçükçekmece Gölü çevresindeki su kanalında dalgıçlar tarafından arama gerçekleştirildi. Yapılan tüm aramalara rağmen henüz sonuç alınamadı. Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

"YAŞIYOR MU ÖLDÜ MÜ KİMSE BİLMİYOR"

Muhammet'in annesi Meryem Alsemer, "Kardeşi ve arkadaşlarıyla birlikte at çiftliğine gezmeye gittiler. Saat 21.30'da herkes döndü sadece Emircan ve oğlum biz biraz gezeriz 1 saat sonra döneriz dedi. Saat 11 oldu oğlumun telefonu kapalı Emircan aradım ben birazdan eve gelirim dedi. Saat 12'de aradım ikisi de telefonu açmadı. Sonra diğer oğlumu at çiftliğinin sahibini aradı çiftlikteler mi diye sordu orada değillermiş. Adam çiftliğe bakınca içtiklerini görmüş, saatin geç olduğunu söyleyip kovmuş onları. Ormana doğru gitmişler ve daha sonrasında ne oğlumu ne de Emircan'ı kimse görmemiş. 1 gün sonra saat 12 gibi Emircan geri döndü. Benim oğlum nerede diye sordum, ben bilmiyorum dedi. Sonra Tabela'ya geldiklerini ve yemek yediklerini daha sonra eve döndüklerini söyledi. Sonra Tabela'da birileriyle kavga ettiklerini söyledi. Oğlum kaçmış. Sonra Yeşilkent'e gittik dedi her seferinde farklı şeyler söyledi. At çiftliğinin sahibi arazi tarafına gittiklerini söyledi sadece, saat gece 2'de uyandım oğlum evde yoktu. Bir kişi saat 11'de Emircan'ı dönerken görmüş yolu kaybettiğini söylemiş ne söylediğini bilmiyormuş. Ama oğlum hala ortada yok. Herkes aradı ama hiçbir ses çıkmadı şu an 10 gün oldu. Yaşıyor mu öldü mü kimse bilmiyor" dedi.

"MADDENİN ETKİSİNDE HİÇBİR ŞEY HATIRLAMADIĞINI SÖYLÜYOR"

Muhammet'in kardeşi Moayad El Muhammet, "Biz çiftlikte kaldığımız zaman saat 15.30 gibi Emircan geldi, 21.30 gibi ben Erbay abi ve Emir diye bir çocuk geri döndük. Ne zaman döneceksiniz diye sorduğumda atı bırakıp kız arkadaşımla buluşup geleceğim dediler. Saat 12 civarında telefonlarımı açmadılar. Son aramamda açtılar ne zaman geliyorsunuz diye sordum, atı bırakacağız Ali Rıza abiyi bekliyoruz dediler. Ali Rıza abiyi aradım onlar çoktan çıktılar, beni beklemiyorlar dedi. Sonra Ali Rıza abi onları içerken yakalamış, kovmuş onları. Bunlar yukarıya doğru çıkmışlar, bekçi çevirmesi oluyormuş ondan kaçmışlar. Sonra yukarda bir yerde yatmışlar Emircan'ın her yeri kesilmiş, çoban Emircan'ı buluyor ne yapıyorsun burada diyorlar diyor ki ben kayboldum. Kim vardı yanında diye sorunca kimse yoktu diyor. Emircan'ın oraya tek başına gitmesi imkansız kimse bilmiyor o yolu bizden başka. Sonra oranın sahibi Emircan'ı Yeşilkent'e bırakıyor, Yeşilkent'ten taksiyle eve geliyor. Abim uyuşturucunun ne olduğunu bilmiyor, buna normal bir şey gibi yutturmuş. Emircan 5 tane abim 4 tane almış, maddenin etkisinde hiçbir şey hatırlamadığını söylüyor" ifadelerine yer verdi.

Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu

Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu

Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu

Avcılar'da 10 gündür kayıp olan Muhammet'in ailesi konuştu

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.