Ataşehir'de hem aileler hem de çocukları etkinliklerle doyu dolu vakit geçiriyor

Ataşehir'de hem aileler hem de çocukları etkinliklerle doyu dolu vakit geçiriyor
Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler Ağustos ayında da hız kesmeden sürüyor. Birbirinden renkli etkinlikler hem çocukları hem de ailelerini sinema, spor, oyun ve müzikle buluşturuyor

Ataşehir Belediyesi’nin hazırladığı etkinlik takvimi yaz boyunca ara vermeden devam ediyor. Yaz günlerini eğlenceli ve kültürel açıdan zengin hale getirmeyi hedefleyen Ataşehir Belediyesi, Ağustos ayında düzenleyeceği etkinliklerle hem çocukları hem de ailelerini sinema, spor, oyun ve müzikle buluşturacak. Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikler, yaz tatilinde hem eğlenceli hem de kültürel bir atmosfer sunarak, çocukların ve ailelerinin keyifli zaman geçirmelerine olanak tanıyacak.

Parkta müzik var
Müzikseverler için düzenlenen “Parkta Müzik Var” etkinlikleri, Ağustos ayı boyunca sekiz farklı parkta gerçekleştirilecek. "Sandalyeni kap gel" sloganıyla yapılan etkinlikler, pop müzikten türkülere, caz müzikten 80’lere kadar geniş bir müzik yelpazesini Ataşehir’in parklarına taşıyacak. Etkinlikler, akşam saat 20.00’de başlayacak ve bölge halkına müzik dolu anlar yaşatacak.

Sokak oyunları ve atölyeler
Ataşehir Belediyesi, çocukluk döneminin unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunlarını yeniden hayata geçiriyor. Parklarda gerçekleştirilecek etkinliklerde; sek sek, yakan top ve ip atlama gibi eğlenceli oyunlar çocukların enerjilerini atmalarını sağlarken, çeşitli atölyeler de düzenlenecek. Taç ve Kukla Atölyesi, Müzik Aleti Yapımı Atölyesi, Boyama Atölyesi ve Bilim Atölyesi gibi birçok yaratıcı atölye, çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkıda bulunacak.

Çocuk sinema günleri
Ataşehir'deki parklar, Ağustos ayında her akşam 21.00’de düzenlenecek “Çocuk Sinema Günleri”ne ev sahipliği yapacak. Çocuklar, açık hava sinemalarında sevilen filmleri izlerken, patlamış mısır ikramı da yapılacak. Etkinlik, yaz tatilindeki çocuklar için eğlenceli ve keyifli bir deneyim sunacak.

Parkta sabah sporu
Ataşehirlileri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla Ataşehir’in parklarında düzenlenen sabah sporu etkinlikleri devam ediyor. Alanında uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen kültür-fizik hareketlerine dayalı sabah sporu etkinliklerine isteyen her vatandaş ücretsiz olarak katılabiliyor. Güne sabah sporuyla başlayan vatandaşlar; hem zinde bir vücuda sahip oluyor, hem de günlük motivasyonlarını artırarak ruhsal sağlık durumlarını daha rahat koruyabiliyorlar.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.