Arnavutköy'e 32 derslik yeni okul geliyor, okul ne zaman eğitime açılacak, hangi derslikler olacak?

Arnavutköy'e 32 derslik yeni okul geliyor, okul ne zaman eğitime açılacak, hangi derslikler olacak?
Arnavutköy Belediyesi tarafından 32 derslik okul projesi hayata geçiriliyor. İlçeye önemli katkıda bulunacak olan okul projesi İstanbul Valiliği ile düzenlenen protokol imzalandı.

Arnavutköy ilçesinin son yıllarda yoğun göç alması ile birlikte ilçe genelinde okul sayısının yetmemesi üzerine Arnavutköy Belediyesi 32 derslik okul projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Arnavutköy'de eğitim kalitesini artırmak ve okul sayısının artmasıyla öğrencilerin daha iyi bir eğitim hayatını yaşaması amaçlanan projede İstanbul Valisi Davut Gül ve Arnavutköy Belediyesi ile protokol imzalandı.

32 derslik okul nerede olacak, okul ne zaman açılacak?

Arnavutköy ilçesinin İmrahor mahallesine yapılması planlanan 32 derslik okul projesi için anlaşmalar tamamlandı. Aziz İstanbul'a İyiliğin 1000 Hali projesi kapsamında hayata geçirilecek 32 derslik okul yapımı, orta okul olarak hizmet verecek.

İstanbul Valisi Davut Gül ve Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu'nun imzaladığı yeni okul projesinde Arnavutköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve birçok üst düzey yetkili de imza törenine katılım gösterdi. Arnavutköy'de yapılacak 32 derslik okul projesini Arnavutköy Belediyesi üstlenecek.

c34e49ebe1b4da7.webp

c34e49ebe1b4da7.webp

Modern ve kaliteli bir eğitim Arnavutköy'de

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, İstanbul Valisi Davut Gül ile imzaladığı 32 derslik okul projesi sonrası açıklamalarda bulundu. Candaroğlu yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın çağın gereklerine uygun bir şekilde yetişmesi bizim için büyük önem taşıyor. Eğitim kurumlarımızı bu vizyonla şekillendiriyor, çocuklarımızın her türlü eğitim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın en iyi koşullarda eğitim görmeleri ve kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmeleri için belediye olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu anlayışla, ilçemize yeni okullar kazandırmaya ve eğitimle ilgili her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.


İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.