Arnavutköy'de Perşembe Pazarı yeni Kapalı Pazar yerine kavuşuyor

Arnavutköy'de Perşembe Pazarı yeni Kapalı Pazar yerine kavuşuyor
Arnavutköy'de yıllardır açık olarak vatandaşa hizmet eden Perşembe Pazarı, yeni yerine geçerek artık Kapalı Pazar haline dönüşüyor.

Arnavutköy'de uzun yıllar boyunca hizmet veren Perşembe Pazarı binlerce vatandaşın uğrak noktası olmasına rağmen açık halde oluşu, olumsuz hava şartlarında hem vatandaşları hem de pazar esnafına zor anlar yaşatıyordu. İlçede ani yağışlarda pazar esnafının maddi kayıp yaşaması üzerine Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapalı Perşembe Pazarı projesi bu hafta yeni yerinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sokak pazarı tarih oluyor!

Arnavutköy'de her Perşembe günleri kurulan sokak pazarı, artık yeni yerine geçerek Kapalı Perşembe Pazarı haline dönüşecek. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü yeni yerinde kurulacak olan Perşembe Pazarı, Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı çatısı altında vatandaşlara ve pazar esnafına kolaylık sağlayacak.

9ebe7-w1000.jpg
Bolluca Kapalı Pazar Alanı

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu, yeni kapalı pazar alanını Arnavutköy halkına sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Başkan Candaroğlu; "Perşembe Pazarımız artık daha modern ve konforlu bir ortamda hizmet verecek! 30 Mayıs Perşembe günü Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı'nda hizmet vermeye başlayacak olan pazarımızın tüm esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, bereketli alışverişler temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.


Arnavutköy Kapalı Perşembe Pazarı nerede kurulacak?

Perşembe Pazarı, bu haftadan itibaren Anadolu Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Arnavutköy Şehir Parkı ve İstanbul Metro Arnavutköy Hastane istasyonunun yanında hizmet vermeye başlayacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.