Arnavutköy’de pazar yerine park edilen araç zor anlar yaşattı: El birliğiyle müdahale ettiler

Arnavutköy’de pazar yerine park edilen araç zor anlar yaşattı: El birliğiyle müdahale ettiler
İstanbul Arnavutköy’de pazar yerine park edilen aracı esnaflar el birliğiyle kenara çekti.

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde pazar yerine park edilen araç tezgahlarını açmaya çalışan pazarcılara zor anlar yaşattı.

Olay İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde tezgahlarını açmak için hazırlıklara başlayan pazarcılar, park halindeki otomobili fark etti.

Zabıta devreye girdi

Aracın park edildiği noktada tezgahını açamayan pazarcılar, bunun üzerine aracın sahibini aramaya başladı. Devreye zabıta ekibi de girdi ancak aracın sahibi yapılan aramalara rağmen bulunamadı.

Bir süre daha bekleyen pazarcılar soruna kendince çözüm bulmaya çalıştı. Otomobili el birliğiyle kaldırmaya karar veren pazarcılar bir zabıta da destek oldu.

Önce aracın arka kısmını kaldırıma yerleştiren pazarcılar sonra da ön kısmını kaldırmak için harekete geçti. Toplanan kalabalık aracın ön kısmını kaldırmak konusunda zorlansa da el birliğiyle aracı kaldırıma geçirmeyi başardılar.

O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde pazarcıların ve bir zabıtanın el birliğiyle otomobili kaldırdıkları ve kaldırıma çektikleri görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.