Arızalanan otomobili iten trafik polisinin sürücüye serzenişi gündem oldu

Arızalanan otomobili iten trafik polisinin sürücüye serzenişi gündem oldu
İstanbul'da bir trafik polisinin, arızalanan otomobili yardım amaçlı ittiği anlarda telefonla konuşan sürücüye yönelik tepkisi gündem oldu.

İstanbul Küçükçekmece'de arızalanan otomobil sürücünün aracını iterek yardımcı olan trafik polisinin sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Küçükçekmece seyir halinde aracıyla ilerleyen otomobil sürücüsü yolda kaldı. Aracı arıza yapan sürücü çevredekilerden yardım istedi. O esnada bölgede görevli trafik polisi sürücünün imdadına yetişti.

Polis memuru, otomobili iterek sürücünün aracı çalıştırmasına olurken o esnada yaşananlar izleyenleri gülümsetti.

Trafik polisi aracı iterken sürücüde o anda telefon konuşmasına daldı.

Telefonda karşısındaki kişiyle konuşan adam "Sanayiye gidiyorum" diyerek bilgilendirme yaptı. O sırada konuşmayı fark eden trafik polise de sürücüye "Ben seni itekliyorum sen telefonla konuşuyorsun" diyerek serzenişte bulundu.

Trafik polisinin sürücüye yönelik serzenişi gündem olurken o anlar yoldan geçen bir sürücünün cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Öte yandan o anları kayıt altına alan gençler yaşanan bu olay karşısında gülmeden edemedi. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede ilgi gördü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.