Anadolu Adliyesi'nde engelliler haftası etkinliği

Anadolu Adliyesi'nde engelliler haftası etkinliği
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde görevli engelli yargı personeli için etkinlik düzenlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Anadolu Adliyesi'nde görevli engelli personelle bir araya geldi. Başsavcı Koç, engelli personelin taleplerini dinlerken, "Tüm yıl boyunca dertlerinizi ilgili arkadaşlarımıza dile getirebilirsiniz, çözüm önerileri sunabilirsiniz" diye konuştu.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kartal'daki Anadolu Adliyesi'nde görevli engelli yargı personeli için etkinlik düzenlendi. Organizasyonda, engelli personel taleplerini, Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya'ya anlattı.Burada bir konuşma yapan Başsavcı Zafer Koç, "Tüm yıl boyunca dertlerinizi ilgili arkadaşlarımıza dile getirebilirsiniz, çözüm önerileri sunabilirsiniz. Olabilecek makul talepleri karşılamak tabi ki bizlerin de görevi. O anlamda hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Programın ardından Başsavcı Zafer Koç, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Kaya, Başsavcı Vekilleri ve komisyon üyeleriyle engelli çalışanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.