Ahmet Özer: Parkın ismini halk koyacak

Ahmet Özer: Parkın ismini halk koyacak
Esenyurt Belediyesi tarafından Akçaburgaz Mahallesi’nde yapımı tamamlanan parkın açılışına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, “Bu parkın bir ismi yok, mahalleliye soracağız, onların ortak görüşüyle bir isim koyacağız" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Akçaburgaz Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parkın açılışına katıldı.3035. Sokak’ta bulunan 2 bin 340 metrekareye sahip parkın içinde basket sahası, çocuk oyun grubu, fitness takımı ve yürüyüş yolu bulunuyor. Vatandaşlar ve ilçe protokolü ile birlikte parkın açılışını gerçekleştiren Özer, “Bu parkın bir ismi yok, mahalleliye soracağız, onların ortak görüşüyle bir isim koyacağız. Katılımcı demokrasi örneğiyle bu parkı sizin istediğiniz isimle hizmetinize sunacağız. Halkımızla birlikte buranın açılışını yaptık, çocuklarla birlikte oynadık. Onları böyle mutlu etmek beni de mutlu etti. Hizmet yaparken, halkla buluşurken mutlu oluyorum. Bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek. Esenyurt halkına feda olsun” dedi.

Betona feda edildi

Esenyurt’un geçmişte betona kurban edildiği için yeşil alanların yok denecek kadar az olduğunu söyleyen Özer, “Biz bundan sonra yeşile, parka, bahçeye önem vereceğiz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımızla da görüştüm. Büyük alanları Büyükşehir'le beraber yeşil vadiler haline getirebilmek için el ele vereceğiz. Esenyurt’umuzun ihtiyaç duyduğu yeşil alanları mutlak surette yapacağız. Bugün bu çerçevede Akçaburgaz Mahallemizde ilk parkımızı açıyoruz. Bu park başta çocuklarımız olmak üzere annelerimize, herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Şimdi hizmet zamanı

Mutluluk kaynağının Esenyurtlulara hizmet sunmak ve onları mutlu etmek olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Ahmet Özer, “Ben sizin, yani halkın belediye başkanıyım. Beni en çok hizmet ve sizinle iç içe olmak, çocuklara sarılmak, halkla hemhal olmak mutlu ediyor. Şimdi hizmet zamanı. İstiyorum ki Esenyurt’ta çok daha büyük yürüyüş alanları, bisiklet yolları olsun. Bunları yapacağız. Mutlu olmanın yolu, sevdiklerinizi mutlu etmekten geçer. Eğer mutlu olmak istiyorsanız sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz. Benim sevdiklerim Esenyurt halkı. Dolayısıyla sizi mutlu etmek beni mutlu edecektir. İşte bugün de bu parkı açarak sizi, çocukları böyle mutlu görmek beni de mutlu etti." ifadelerini kullandı.

4 TANE KENT LOKANTASI AÇACAĞIZ

Ahmet Özer, Esenyurt’ta yapacağı çalışmalardan da söz ederek, “Yarından itibaren 15 tane kreş yapımına başlıyoruz. Ayrıca bunun gibi 14 adet park yapımı da devam ediyor. En kısa sürede onları da hizmete açacağız. Bir aşevi projemiz var, onu hayata geçireceğiz. Sıcak yemek dağıtacağız. Ayrıca ikisi İBB’nin ikisi bizim olmak üzere dört tane de kent lokantası açacağız. Halkımız ucuza yemek yiyebilecek. Bir de et paketleme ve entegre tesisimiz var. O çalışmayı da hızlandıracağım. Bu sıkıntılı dönemde tasarruf tedbirlerine rağmen bu iki projemizi hızla devreye sokacağız. Sizin hizmetinize sunacağız, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.