29 Ağustos Perşembe yarım gün mü, resmi tatil mi, İstanbul’da noter, bankalar, PTT, kargo açık mı 2024?

29 Ağustos Perşembe yarım gün mü, resmi tatil mi, İstanbul’da noter, bankalar, PTT, kargo açık mı 2024?
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bir gün öncesi olan 29 Ağustos’un resmi tatil olup olmadığı merak konusu oluyor. Peki 29 Ağustos 2024 Perşembe yarım gün mü, resmi tatil mi?

Resmi tatiller arasında yer alan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Hafta sonu tatili ile 30 Ağustos resmi tatilini birleştirmek isteyen çalışanlar 29 Ağustos Perşembe gününün yarım gün olup olmadığını da araştırıyor. 30 Ağustos’tan bir gün önce olan 29 Ağustos Perşembe günü de resmi tatil mi, yarım gün mü? 29 Ağustos 2024 Perşembe günü İstanbul’da bankalar, noterler, kargolar, PTT açık mı? İşte yanıtı…

29 Ağustos 2024 Perşembe İstanbul'da bankalar açık mı?

Özel sektör ve kamu çalışanları için resmi tatil olan 30 Ağustos Zafer Bayramı 2024 yılında cuma günü kutlanacak. Zafer Bayramı’nın olduğu gün resmi daireler, bankalar, noterler kapalı olacak. Hafta sonu tatili ile de birleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı tatili ile birlikte resmi tatillerde çalışmayan vatandaşlar üç günlük bir tatil yapma imkanı bulacak.

29 Ağustos yarım gün mü 2024?

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bir gün öncesi olan 29 Ağustos Perşembe gününde ise herhangi bir resmi tatil ise söz konusu değil. 29 Ağustos’ta yarım günlük bir resmi tatil yapılacağına ilişkin herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bu nedenle 29 Ağustos 2024 Perşembe günü tüm resmi ve özel iş yerlerinin tam gün çalışması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.