21-22 Ağustos Büyükçekmece nöbetçi eczane listesi, adres ve telefon numarası

21-22 Ağustos Büyükçekmece nöbetçi eczane listesi, adres ve telefon numarası
İstanbul Bakırköy'de halka hizmet verecek nöbetçi eczaneler açıklandı. 21-22 Ağustos Büyükçekmece nöbetçi eczane listesi, adres ve telefon numarası haberimizde yer almaktadır.

Hastaların, tedavi görenlerin ve farklı nedenlerle sağlık ürünlerine ihtiyaç duyanların akşamdan sabaha kadar ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri nöbetçi eczaneler araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Özellikle de kalabalık ilçelerde ve Büyükçekmece de bunlar arasında yer alıyor. 21-22 Ağustos Büyükçekmece nöbetçi eczane listesi, adres ve telefon numarası haberimizde.

Nöbetçi eczane, normal çalışma saatleri dışında veya resmi tatillerde hizmet veren eczanelere verilen isimdir. Bu eczaneler, gece ve hafta sonları gibi saatlerde, diğer eczanelerin kapalı olduğu zamanlarda acil ilaç ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla açık kalmaktadır.

Nöbetçi eczaneler, genellikle yerel düzenlemelere ve yasalara göre belirlenen bir dönem boyunca (örneğin bir hafta) sırayla hizmet verirler. Bu dönem içindeki belirli gün ve saatlerde nöbetçi eczane olarak hizmet vermekle yükümlüdürler. Bu sayede insanlar, acil durumlarda veya beklenmedik ilaç ihtiyaçlarında nöbetçi eczanelere başvurabilirler.

Nöbetçi eczane hizmeti, toplum sağlığı açısından önemlidir çünkü acil ilaç ihtiyaçları her zaman ortaya çıkabilir. Bu nedenle nöbetçi eczaneler, vatandaşların ilaç ve sağlık hizmetlerine erişimini kesintisiz bir şekilde sağlamak amacıyla önemli bir rol üstlenirler.

21-22 Ağustos Büyükçekmece nöbetçi eczane listesi

ÇINAR ECZANESİ

Tel: 0-212-859 0710
Adres: Türkoba Mahallesi, Atatürk Caddesi, 247/B, Tepecik, Büyükçekmece

SÖZMEN ECZANESİ

Tel: 0-212-864 0889
Tarif: Sinanoba Migros karşısı Bağımsız Bölüm 2-3
Adres: Sinanoba Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, 49A, Sinanoba, Büyükçekmece

YAĞMUR ECZANESİ

Tel: 0-212-883 6175
Adres: Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, 44/A, , Büyükçekmece

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.