15 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

15 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da hava durumunu merak eden vatandaşlar için 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü saatlik hava durumu verileri açıklandı.

İstanbul'da havanın bir ısınıp diğer yandan soğuması Mayıs ayında hala alışılagelmiş bir durum olmasa da vatandaşlar hava durumunun saatlik tahminlerini oldukça merak ediyor. Özellikle son günlerde değişkenlik gösteren havanın ardından milyonlarca kişi 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü hava durumu verilerini kontrol etmeye başladı. Sabah okula ya da işe gidecek olan vatandaşlar güncel saatlik hava durumunu araştırırken, MGM'den de hava tahmin raporu yayınlandı. Peki 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık en yüksek kaç derece olması bekleniyor? Megakentte yağmur yağacak mı? İşte saatlik hava durumu verileri...


15 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da hava 15 Mayıs 2024 Çarşamba günü parçalı bulutlu ve rüzgarlı bir gün olması bekleniyor. İl genelinde yağış görülmeyecek fakat hava ılık olacak.

Megakentte gündüz en yüksek sıcaklık 19 dereceye ulaşırken, en düşük sıcaklık ise 11 derece olması bekleniyor.

İstanbul'da rüzgar kuvvetini arttıracak. Saatte 15 ila 30 km hızla rüzgarın etkisini arttırması tahmin ediliyor. Bu sebeple yanınıza ceket almayı unutmayın!

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.