Diyarbakır 05 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu

Diyarbakır 05 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu
Diyarbakır'da havanın bugün nasıl olacağı belli oldu. Peki Diyarbakır il genelinde hava nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç dereceye çıkacak? Detaylar haberimizde..

Emre Ozan Yüksel- Diyarbakır, ülkemizde Mezapotamya'nın ilk yerleşim yeri, tarihi açısından yüzyıllarca eserlerin ve ilk yaşamın bulunduğu topraklardan biridir. Bu güzel şehrin tarihi dokusunu ve güzelliklerini görmek için Diyarbakır'a giden onlarca ziyaretçi ya da bölgede yaşayan yerli halkın en çok sorduğu sorulardan biri de havanın nasıl olacağı oluyor. Peki Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? Diyarbakır ile ilgili hava durumunun ayrıntıları haberimizde..

Diyarbakır 05 Temmuz 2023 Çarşamba hava durumu

Diyarbakır il genelinde MGM'den alınan verilere göre havanın güneşli ve aşırı sıcak olacağı vurgusu yapıldı. Sıcaklıkların 41 dereceye kadar yükseleceği ve nem oranı %18 olurken akşam saatleri havanın 23 dereceyi bulacağı kaydedildi. Dışarıya çıkacak vatandaşların sıcak havanın etkisiyle özellikle kronik rahatsızlığı bulunanların dikkatli olmaları tavsiye edilir.

diyarbkr.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.