Antalya 17 Temmuz 2023 hava durumu

Antalya 17 Temmuz 2023 hava durumu
Antalya il genelinde 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü havanın nasıl olacağı açıklandı. Buna göre Antalya'yı nasıl bir hava bekliyor? Sıcaklıklar kaç dereceye kadar yükselecek? Ayrıntılar haberimizde..

Muhammet Kurtbay Önür- Tatil sezonunu tüm hızıyla devam ederken birçok Antalyalı ya da yerli yabancı turistler havanın son durumunu oldukça merak ediyor. Tüm yurt etkisinde aşırı sıcak havanın etkili olmasıyla hemen hemen herkes serinlemenin yollarını arıyor. Bu haberimizde Antalya'daki son durumu ve meteorolojik verileri sizlere aktaracağız.

Antalya 17 Temmuz 2023 hava durumu

Antalya il genelinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından edinilen bilgiye göre havanın aşırı sıcak ve güneşli olması bekleniyor. Buna göre Antalya il genelinde sıcaklıkların 39 dereceye kadar yükseleceği kaydedilirken en düşük sıcaklık oranının ise 31 derece olması bekleniyor. İl genelindeki sıcaklıkların aşırı düzeyde olması, uzmanlar tarafından ani güneş çarpması gibi birçok rahatsızlıkların olabileceği kaydedilirken özellikle yaşlı ya da kronik rahatsızlığı olan vatandaşların dışarıya çıkacaklar ise gölge yerlerde kendilerini korumaları uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.