2023 Gün gün Kurban Bayramı hava durumu! Bayramda hava nasıl olacak?

2023 Gün gün Kurban Bayramı hava durumu! Bayramda hava nasıl olacak?
MGM'nin Kurban Bayramı için hava durumu tahmini açıklandı. Kurban Bayramı'nda bazı bölgelerde kısmi yağmur, bazı bölgelerde ise aşırı sıcak bekleniyor. Peki, Kurban Bayramı için Ankara, İzmir ve İstanbul'da hava yağışlı ama bayramda hava nasıl olacak?

Berrin Yeşiltepe - MGM'den hava tahmincisi Fevzi Burak Tekin, Kurban Bayramı'nda kuzey ve iç kesimlerde şiddetli yağış ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış olacağını, diğer bölgelerde ise daha az bulutlu ve güneşli havanın yaşanacağını söyledi.

Meteoroloji Müdürlüğü hava tahmincisi Fevzi Burak Tekin, Kurban Bayramı'nda yurt genelinde beklenen yağış ve sıcaklıklar hakkında bilgi verdi.

Bayram Boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir hava durumu nasıl olacak ?

Ankara'da bayram döneminde ise az bulutlu ve parçalı bulutlu olacak. Günün en yüksek sıcaklığı genellikle 27 - 31 derece arasında tahmin ediliyor.

İstanbul'da hava, bayramın bir önceki günü ve ikinci günü sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, bayramın diğer günleri az bulutlu ve az bulutlu olacak. Günün en yüksek sıcaklığının ise 28 ile 31 derece arasında olması bekleniyor.

İzmir'de ise tatil öncesi havanın az bulutlu, bayram boyunca parçalı bulutlu ve açık olması beklenirken, gün için en yüksek sıcaklığın 33 ile 34 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Bayramın ilk gününde Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz'den iç kesimler, Orta Deniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Kuzeydoğu Anadolu'da yağışlı geçecek.

İzmir Bayram boyunca hava durumu

fireshot-capture-014-izmir-7-gunluk-hava-durumu-tahmini-haftalik-hava-durumu-izmir-sicakl-www-mynet-com.png

İstanbul Bayram boyunca hava durumu

fireshot-capture-015-istanbul-7-gunluk-hava-durumu-tahmini-haftalik-hava-durumu-istanbul-www-mynet-com.png

Ankara Bayram boyunca hava durumu

fireshot-capture-016-ankara-7-gunluk-hava-durumu-tahmini-haftalik-hava-durumu-ankara-sica-www-mynet-com.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.