13 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, haftanın ilk günü megakentte hava nasıl olacak?

13 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, haftanın ilk günü megakentte hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul için saatlik hava durumu verileri açıklandı. Buna göre megakentte yaşayanlar 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü için uyarılar verildi.

İstanbul'da yaşayan vatandaşlar havanın ani değişimleri nedeniyle sıklıkla hava durumu verilerinin saatlik halini merak ediyor. Bir yağmurlu bir güneşli İstanbul havası vatandaşları temkinli olmaya iterken MGM'den 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü için önemli uyarılar var. Peki megakentte hava nasıl olacak? İstanbul'da Pazartesi günü hava yağmurlu mu yoksa güneş mi görülecek? Sıcaklık kaç derece olması bekleniyor? İstanbul'da 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü hava nasıl olacak? İşte saatlik hava durumu verileri..


İstanbullular dikkat! Pazartesi günü şemsiyenizi unutmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul için yapılan 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü hava durumu tahminlerinde sağanak yağmur ve sis uyarısı verildi. Gece saatlerinde İstanbul'un kuzeyinde başlaması beklenen yağmur hafif ve sağanak yağış şeklinde görülecek.

İstanbul'da yağmur saat 12:00'a kadar etkili olması bekleniyor. Ayrıca sabah saatleri çoğu ilçede sis görülmesi tahmin ediliyor. Öğleden sonra ise yağmurlu havanın yerini çok bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.

Sıcaklık gündüz en yüksek 15 derece olurken, gece ise en düşük sıcaklığın 9 derece olması öngörülüyor. Yağmur yağma ihtimali yüzde 90, rüzgar ise saatte 15 ila 30 km hızla esmesi tahmin ediliyor.

1.jpg

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.