12 Haziran 2024 İstanbul hava durumu, MGM uyardı o saatlere dikkat!

12 Haziran 2024 İstanbul hava durumu, MGM uyardı o saatlere dikkat!
İstanbul'da hava durumunu ve son dakika MGM'den gelecek uyarıları merak eden vatandaşlar için güncel hava durumu tahminleri belli oldu.

İstanbul'da yaşayanların dünden bu yana sıcak hava ile imtihanı devam ederek gözler Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'den gelecek uyarılara çevrildi. İl genelinde hava durumu verileri açıklanırken MGM'den İstanbul için sıcaklık uyarısı geldi. Buna göre 12 Haziran 2024 Çarşamba günü İstanbul'un tamamını etkisi altına alacak sıcaklıklar başlayacak. Peki hava kaç dereceye kadar yükselecek? Hava megakentte nasıl olacak? İstanbul'da rüzgar etkisini hissettirecek mi? İşte güncel saatlik hava durumu verileri ve İstanbul için verilen uyarılar haberimizde...


12 Haziran 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 12 Haziran 2024 Çarşamba günü hava güneşli ve çok sıcak olacak. Megakentte yükselişe geçecek sıcaklıklar için AKOM ve MGM'den önemli uyarılar verildi.


Buna göre İstanbul'da Çarşamba günü sıcaklık gündüz 35 dereceye çıkarken, gece saatlerinde ise 23 dereceyi görecek.

Rüzgar saatte 10 km hızla esecek. Sıcak hava nedeniyle öğle saatlerinde güneş çarpması gibi risklere karşı vatandaşların dikkatli olmaları uyarılıyor.

2.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.