05 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?

05 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu, bugün hava nasıl olacak?
İstanbul'da 05 Mayıs 2024 Pazar günü saatlik hava durumu verileri belli oldu. Buna göre bu Pazar hava megakentte nasıl olacak?

İstanbul'da 05 Mayıs 2024 Pazar gününü merak eden vatandaşlar saatlik hava durumu verilerini ilgiyle takip ediyor. Özellikle Cumartesi gününün yağmurlu geçme ihtimalinin ardından gözler haftanın son gününe çevrildi. Peki 05 Mayıs 2024 Pazar günü İstanbul'da hava nasıl olacak? Megakentte yağış görülecek mi? Sıcaklık kaç derece ölçülmesi bekleniyor? Meteoroloji tarafından açıklanan güncel saatlik hava durumu verilerinin ayrıntıları...

05 Mayıs 2024 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 05 Mayıs 2024 Pazar günü hava sağanak yağışlı ve parçalı bulutlu bir gün olacak. Yağış gece saatleri etkisini gösterecek ve sabah 06:00 itibarıyla sona erecek. Günün geri kalanında ise parçalı bulutlu ve güneşli bir gün olması bekleniyor.

Sıcaklık en yüksek gündüz 17, gece en düşük 9 derece olacak. İstanbul'da rüzgar etkisini kuvvetlendirecek ve saatte 30 km hıza çıkması bekleniyor. İl genelinde nem oranı yüzde 65 olurken saatlik hava durumu verileri ise aşağıdadır.

1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.