Yeni başkandan şok iddia: Kasayı boşaltıyorlar…

Yeni başkandan şok iddia: Kasayı boşaltıyorlar…
31 Mart yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek’ten eski başkan Cengiz Ergün hakkında şok iddia…

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından bazı belediyeler el değiştirdi. MHP’nin adayı ve mevcut başkan Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde CHP adayı Ferdi Zeyrek’ten daha az oy olarak koltuğunu kaybetmişti. Bugün bir açıklama yapan Ferdi Zeyrek, eski başkan Ergün’ün belediye kasasını boşaltmaya çalıştığını iddia etti.

"Gerekeni yapıyoruz"

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı Ferdi Zeyrek kişisel X hesabından paylaştığı mesaj ve video ile iddiasını kamuoyuna duyurdu. Eski başkan Cengiz Ergün’ün bugün sabah saatlerinde belediye binasına gelerek kurum bütçesinden milyonlarca liralık ödeme yaptığını belirten Zeyrek, gereğinin yapıldığını belirtti.

"Şehrimizden ellerinizi çekin"

Ferdi Zeyrek’in paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kasasını boşaltmaya çalışıyorlar.

Manisa’nın geleceğinden, tüyü bitmemiş yetimin hakkından yiyenlere sesleniyorum,

Şehrimizden ellerinizi çekin.

Biz yoksak hizmet de yok diye giderayak Manisalı hemşehrilerimin kasasına el uzatanlar bilsinler ki, halkımızın bir kuruşunu daha size hibe etmeyeceğiz.

Gerekeni yapıyoruz.”

Başsavcılık önünden video paylaştı

Sosyal medya hesabından konuya dair paylaşımlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ’den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı.” diyerek yaşananları anlattı.

"Yangından mal kaçırır gibi!"

Zeyrek ikinci paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Kıymetli hemşehrilerim,

Avukatlarımla birlikte Manisa Büyükşehir Başsavcılığındayım.

Bu yola çıktığımız ilk gün size bir söz vermiştim. Sizin cebinizden çıkan her bir kuruşa sahip çıkacağım demiştim. Gerekeni yapıyorum.

15 yıl boyunca belediyenin yolunu unutan Cengiz Ergün, sabah erken saatlerde belediyemize gelerek MASKİ’den 130 Milyon TL, Manisa Büyükşehir Belediyesi bütçesinden ise 480 Milyon TL ödeme yapmaya çalıştı.

Yangından mal kaçırır gibi girişilen bu büyük ve şaibeli operasyonun altına hiçbir belediye çalışanı imzasını atmadı. İşlerinden olma pahasına bu usulsüzlüğe dur dediler.

İşte birlikte kurduğumuz Manisa İttifakı budur!

Şimdiden halkımızın parasına nasıl sahip çıkıyorsak, 5 yıl boyunca da bizlere emanet edilen bu kaynağın hunharca hiç edilmesine asla müsade etmeyeceğiz.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.