TKP’den Hacıbektaş’ta halk buluşması: Umutsuz insanlara umut olacağız

TKP’den Hacıbektaş’ta halk buluşması: Umutsuz insanlara umut olacağız
Türkiye Komünist Partisi (TKP), 31 Mart yerel seçimlerine bir gün kala Nevşehir Hacıbektaş’ta halk buluşması gerçekleştirdi. Buluşma Hacıbektaşlıların yoğun ilgisi ile gerçekleşti.

Mitingde TKP Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı Işık Altuğ’nun yanı sıra TKP MYK üyesi Aydemir Güler konuşma yaptı. Sanatçı Haluk Tolga İlhan da buluşmaya şarkılarıyla katıldı.

Işık Altuğ konuşmasında “Böyle bir mirasın üzerinde oturup da pazar yerini yenilemek, düğün salonu açmaktan bahsetmek zoruma gidiyor” diyerek başladı.

Işık Altuğ “Yüz yıllar önce nasıl Anadolu inancının kardeşlik, eşitlik ve hoşgörü öğretici olduğunu aşıladıysak, Hacıbektaş’a yeniden köklerini hatırlatacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra kürsüye gelen TKP MYK üyesi Aydemir Güler konuşmasında örgütlenmeye niyet eden bir halk, onun içinden çıkan adaylar ve onların arkasında duran parti üçlüsü buluşursa kazanılacağını belirtti.

“Türkiye Komünist Partisi sizin kolunuza girecek, gözlerininiz içine bakcak elinizden tutacak. Sizinle belediye arasında köprü olacak. Umutsuz insanlara Türkiye Komünist Partisi olarak umut vereceğiz.” diyerek sürdürdü.

Miting Abdal Haluk Tolga İlhan’ın şarkıları ve halaylar eşliğinde çoşkuyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.